Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η δημιουργία της ιστοσελίδας (web design) είναι το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία σας στο Internet.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας (web design) είναι το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία σας στο Internet. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όμορφη (καλή αισθητική), λειτουργική, φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης (seo friendly & web standards, responsive design) και να αναδεικνύει κατάλληλα το προϊόν ή τις υπηρεσίες της επιχείρηση σας.

Καθώς στην εποχή μας το internet γίνεται όλο και πιο κυρίαρχο ανάμεσα στα μέσα διαφήμισης και επικοινωνίας, είναι πολύ σημαντικό για μια επιχείρηση / εταιρεία ή ακόμα και για κάποιον ιδιώτη (π.χ. συγγραφέα, φωτογράφο, αθλητή κλπ.) να έχει μια σωστή και πληθωρική παρουσία σε αυτό το μέσο. Δηλαδή να έχει ένα καλαίσθητο, λειτουργικό αλλά και ξεχωριστό website.
Δικός μας στόχος είναι να σας δώσουμε αυτή την απαραίτητη παρουσία λαμβάνοντας υπ’ όψη το προφίλ και τις ανάγκες της εταιρείας σας και υιοθετώντας το αντίστοιχο στυλ που θα σας ταιριάζει και ταυτόχρονα θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από άλλες παρόμοιες εταιρείες.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να ολοκληρώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έχοντας πρώτα καθοδηγηθεί και ενημερωθεί από εσάς για το τι ακριβώς θέλετε να προβάλλετε και με ποιον τρόπο. Πιστεύουμε ότι η αισθητική παίζει κυρίαρχο ρόλο στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν πρέπει όμως να παρεμποδίζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης της.

Κατασκευή Ιστοσελίδας σε 6 Βήματα

1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Στην πρώτη επαφή με τον πελάτη συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

2. ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΑΘΕΣΗ

Έχοντας λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές από τον πελάτη, προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project.

3. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με την αποδόχη της προσφοράς ξεκινάει ο η οργανωση ολου του υλικού (γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες και εικονίδια) το οποίο είναι προσαρμοσμένο στο brand. 

4. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Παρουσιάζουμε στον πελάτη το πρώτο εικαστικό θέμα ώστε να μπορεί να καταλάβει την κατεύθυνση του έργου σε πρώιμο στάδιο. Καταγράφοντας τυχόν παρατηρήσεις – αλλαγές.

5. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Μετά από τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωράμε στις τελικές διορθώσεις του website. Πραγματοποιούμε ελέγχους σε όλες τις συσκευές, ώστε να είναι 100% responsive και να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να φτάνει ο χρήσης στο επιθυμητό σημείο (UI).

6. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η ιστοσελίδα παραδίδεται στο πελάτη και πραγματοποιείται εκπαίδευση προσωπικού για την διαδικασία εισαγωγής περιεχομένου.
Ο πελάτης έχει την πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας του.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Ο χρόνος κατασκευής μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες όπως το μέγεθος και ο όγκος δεδομένων της ιστοσελίδας, τις υπηρεσίες που θα παρέχει, τις απαιτήσεις του σχεδιασμού της, τις εφαρμογές που θα “τρέχουν” σ’ αυτήν, τον χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να λάβει ο κατασκευαστής του website το υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.α) για την κατασκευή του από τον ιδιοκτήτη του. Ο χρόνος κατασκευής λοιπόν μπορεί να διαφέρει από λίγες μέρες έως και αρκετούς μήνες με το πιο σύνηθες διάστημα αυτό των 3-4 εβδομάδων. Κατά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, ο χρόνος παράδοσης γίνεται γνωστός στον ιδιοκτήτη και το έργο παραδίδεται εγκαίρως βάσει συμβολαίου που υπογράφεται και από τις δύο πλευρές.

Γιατί να προτιμήσετε το Wordpress για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας;

1. Είναι open-source, δηλδή είναι δωρεάν, και υποστηρίζεται από μια τεράστια κοινότητα.
2. Είναι ένα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).
3. Διαθέτει πολλά διαφορετικά θέματα WordPress – Woocommerce και plugins.
4. Είναι βελτιστοποιημένο για SEO.
Είναι ασφαλές.
5. Το e-shop έχει τη δυνατότητα να κλιμακώσει το μέγεθος του ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων.
6. Διευκολύνει τη διαχείριση και την προσαρμογή των καταστημάτων.
7. Διαθέτει πολλαπλές μεθόδους πληρωμής και ελέγχου αποστολής.

Τι σημαίνει responsive κατασκευή ιστοσελίδας;

Responsive σχεδιασμός σημαίνει ότι έχει προβλεφθεί η προσαρμογή της εμφάνισης της σελίδας μας σε συσκευές με μικρότερη ανάλυση οθόνης (κινητά, tablets, laptops). Στόχος μας στην UNIBYTE είναι η ταχύτατη φόρτωση της σελίδας και η φιλικότητα προς τον χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή μπαίνει αυτός.

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram