Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Refurbished Προιόντα

Με τον όρο “Refurbished” αναφερόμαστε σε μεταχειρισμένο εξοπλισμό που έχει περάσει από μια συγκεκριμένη διαδικασία ελέγχου και ποιότητας, για να πιστοποιήσει την άρτια λειτουργία του μηχανήματος και να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ο μεταχειρισμένος αυτός εξοπλισμός στην πλειοψηφία του, προέρχεται από μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμούς και τράπεζες του εξωτερικού, που κατά διαστήματα ανανεώνουν τα ηλεκτρονικά τους συστήματα με καινούργια.

Η εταιρεία UNIBYTE έχει στρατηγικά επιλέξει να αγοράζει και να εισάγει αποκλειστικά η ίδια, αξιόπιστα προϊόντα μεγάλων κατασκευαστών (HP, DELL, LENOVO κ.ά.) μέσα από μια διαδικασία επιλογής προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ή έχουν χρησιμοποιηθεί (λειτουργήσει) ελάχιστα.

Στη συνεχεία, εφαρμόζει τη διαδικασία ανακατασκευής των προϊόντων αυτών σύμφωνα με τα πρότυπα πιστοποίησης στις εγκαταστάσεις της, από το εξειδικευμένο προσωπικό της

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

1. Παραλαβή και ταυτοποίηση του εξοπλισμού και των τεχνικών χαρακτηριστικών του.
2. Κωδικοποίηση του εξοπλισμού (κωδικός Unibyte).
3. Καταγραφή των σειριακών κωδικών του εξοπλισμού και των στοιχείων σύνθεσής του σε ειδικό λογισμικό πρόγραμμα της UNIBYTE.
4. Διαγνωστική αξιολόγηση του εξοπλισμού.
5. Διαγραφή δεδομένων από σκληρό δίσκο (βάσει πιστοποιημένης διαδικασίας).
6. Αναλυτικό εσωτερικό οπτικό έλεγχο.
7. Αντικατάσταση τυχόν προβληματικών ή φθαρμένων εξαρτημάτων.
8. Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος WINDOWS και επικόλληση του ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ Sticker της Microsoft με την ένδειξη ‘’COA for use on Refurbished PC only’’.
9. Διαδικασία έλεγχου με εξειδικευμένα Software για την πιστοποίηση της άρτιας λειτουργίας του εξοπλισμού.

*Η αντικατάσταση αυτών γίνεται από καινούργια ή μεταχειρισμένα εξαρτήματα σε άριστη κατάσταση. Τα προβληματικά ή φθαρμένα εξαρτήματα δεν επισκευάζονται.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

10. Εκτύπωση αποτελεσμάτων BurnIn Test.
11. Εξωτερικός καθαρισμός του εξοπλισμού.
12. Συσκευασία σε ξεχωριστό χαρτοκιβώτιο ανά μονάδα, χρησιμοποιώντας Aeroplast και Stratocell στο εσωτερικό της, για την ασφαλή μεταφορά του εξοπλισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
H Unibyte εργάζεται και ανακατασκευάζει σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης, με σκοπό να ενταχτεί σύντομα σε πρόγραμμα ώστε να γίνει επίσημα πιστοποιημένη για τις διαδικασίες της.

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram