Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Virtualization

Virtualization είναι η τεχνολογία που επιτρέπει σε ένα φυσικό server να τρέχει δύο ή και περισσότερα λειτουργικά συστήματα ταυτοχρόνως, δημιουργώντας πολλαπλούς εικονικούς server. Οι διαφορετικοί αυτοί εικονικοί server, εκτελούν διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και πολλαπλές εφαρμογές ενώ μοιράζονται τους πόρους ενός μόνο φυσικού υπολογιστή.
Επειδή κάθε εικονική μηχανή είναι απομονωμένη από άλλες εικονικές μηχανές, αν κάποιος καταρρεύσει, δεν επηρεάζει τους άλλους, εξασφαλίζοντας έτσι στην επιχείρησή σας οικονομία και ασφάλεια.
Proxmox Virtualization Environment
Το Proxmox Virtual Environment είναι ένας διακομιστής λογισμικού ανοιχτού κώδικα για διαχείριση VMs και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στο Virtualization.

Παρέχει δυνατότητα διαχείρισης του storage και του δικτύου με χρήση software (σε μία ενιαία πλατφόρμα) και διαχειρίζεται εύκολα clusters υψηλής διαθεσιμότητας (high availability). Παράλληλα διαθέτει εργαλεία disaster recovery μέσω του web interface του.
Τα χαρακτηριστικά αυτά και η διαχείριση μέσω software κάνουν το Proxmox VE την τέλεια επιλογή για το virtualization της υποδομής σας, την βελτιστοποίηση των υφιστάμενων πόρων και την αύξηση της αποτελεσματικότητας με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση σε απαιτούμενο χρόνο και δαπάνες. Μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για τις πιο απαιτητικές Linux ή Windows υποδομές ενώ παράλληλα μπορείτε δυναμικά να αυξομειώνετε τους πόρους (resources) και τον χώρο αποθήκευσης (storage) ανάλογα με τις ανάγκες σας όσο αυτές αυξάνονται εξασφαλίζοντας, έτσι, ότι μπορείτε να προσαρμόζεστε σε μελλοντική ανάπτυξη του datacenter σας.

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
databaselicenseuserslaptoplaptop-phone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram