Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Κατοχύρωση – Αγορά Domain

Το domain name, αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση μέσα από την οποία ένας επισκέπτης μπορεί να εισέλθει στην ιστοσελίδα σας. Με απλά λόγια είναι ο σύνδεσμος που καταχωρείτε στην μπάρα του περιηγητή σας και συνήθως είναι της μορφής www.domain-name.gr.

Εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε την δική σας ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα, το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η κατοχύρωση domain name. Η επιλογή της διεύθυνσης για την ιστοσελίδα σας αποτελεί το πρώτο μέρος της δημιουργίας του brand σας, αρκετά πριν την κατασκευή ιστοσελίδας και την προώθησή της στο διαδίκτυο.
Η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα το δικό σας μοναδικό όνομα στο Internet με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Μπορείτε τώρα να κατοχυρώσετε ή να ανανεώσετε το domain name σας και να προσθέσετε την κατάληξη που επιθυμείτε (.gr/.com/.eu κ.λπ.)

Μπορείτε τώρα να μεταφέρετε όλα τα Domains σας και να τα συγκεντρώσετε στην εταιρία μας. Το τεχνικό μας τμήμα είναι πάντοτε σε θέση να σας παρέχει την τεχνογνωσία του για την ορθή οργάνωση των Domain σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο
΄Οροι Χρήσης
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram