Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Λογισμικό

Η UNIBTE έχοντας εμπειρία στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης, έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες, με τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι μηχανικοί λογισμικού, έχουν συσσωρευμένη τεχνογνωσία , με εκατοντάδες εγκαταστάσεις λογισμικού, σε μια ευρύτατη γκάμα επιχειρήσεων και οργανισμών.

Microsoft

Η Microsoft, ως παγκόσμιος ηγέτης και στο επιχειρησιακό λογισμικό, παρέχει ένα σύνολο λύσεων, σχεδιασμένες για την σύγχρονη επιχείρηση. Τα προϊόντα της καλύπτουν, εφαρμογές γραφείου, εφαρμογές κεντρικής διαχείρισης, εφαρμογές ασφάλειας και επικοινωνίας. Η εγκατάσταση παραμετροποίηση και υποστήριξη των εφαρμογών αυτών είναι απαραίτητες για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Eset

H Eset είναι ηγέτιδα στην παροχή λύσεων ασφαλείας για εταιρείες κάθε μεγέθους, οικιακούς χρήστες και χρήστες κινητών τηλεφώνων. Η εκτεταμένη γκάμα των λύσεών της, προστατεύει όλων των ειδών τα περιβάλλοντα και τις πλατφόρμες, από σταθμούς εργασίας και servers, μέχρι φορητές συσκευές, βοηθώντας τους πελάτες της να βρίσκονται συνεχώς κάτω από τη μέγιστη προστασία σε όλες τις συνθήκες.

Supremo Control

Ένα ελαφρύ λογισμικό για έλεγχο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να συνδεθείτε σε υπολογιστές και διακομιστές. Ένα μόνο αρχείο που δεν απαιτεί εγκατάσταση και που σας επιτρέπει να προσφέρετε και να λαμβάνετε απρόσκοπτη βοήθεια. Το SupRemo εγγυάται ασφαλείς κρυπτογραφημένες συνδέσεις και δημιουργεί τυχαίους κωδικούς πρόσβασης σε κάθε εκκίνηση. Μπορείτε να προστατεύσετε το απομακρυσμένο μηχάνημα από ανεπιθύμητες συνδέσεις ορίζοντας ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης, εξουσιοδοτώντας μόνο συγκεκριμένα αναγνωριστικά ή ενεργοποιώντας το αίτημα για επιβεβαίωση σε κάθε σύνδεση.

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram