Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

NAS Backup

Το "NAS backup" αναφέρεται στη διαδικασία αντιγραφής ασφαλείας (backup) δεδομένων από ένα σύστημα αποθήκευσης NAS (Network Attached Storage). Το NAS είναι μια συσκευή που συνδέεται σε ένα δίκτυο και παρέχει αποθηκευτικό χώρο για διάφορες συσκευές στο δίκτυο, όπως υπολογιστές, φορητές συσκευές, κάμερες κ.ά.

Το backup αναφέρεται στην δημιουργία αντιγράφων των δεδομένων σε ένα ασφαλές μέσο, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία από διάφορες απειλές όπως απώλεια δεδομένων λόγω βλάβης, ατυχήματος, κακόβουλων επιθέσεων κ.ά.

Έτσι, το "NAS backup" σημαίνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων που αποθηκεύονται στο NAS. Αυτό μπορεί να γίνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες είναι προστατευμένες και μπορούν να ανακτηθούν σε περίπτωση προβλημάτων με τον αρχικό αποθηκευτικό χώρο.

Γιατι να επιλέξω ένα NAS Backup από την Synology?

Εξειδίκευση στην Αποθήκευση Δεδομένων

Η Synology είναι γνωστή για την εξειδίκευσή της στην ανάπτυξη NAS συστημάτων. Έχει μακρά ιστορία και εμπειρία στον τομέα της αποθήκευσης δεδομένων, καθιστώντας τα προϊόντα της αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Εύκολη Χρήση και Διαχείριση

Τα NAS συστήματα της Synology προσφέρουν φιλικά περιβάλλοντα διαχείρισης, που είναι εύκολα να κατανοηθούν από τους χρήστες. Οι διάφορες εφαρμογές και εργαλεία διευκολύνουν τη δημιουργία και τη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας.

Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων

Η Synology παρέχει ποιοτικές λύσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης δεδομένων και της προστασίας από κινδύνους όπως οι κινδύνους διαδικτύου και οι επιθέσεις ransomware.

Ευελιξία στη Διαχείριση Χώρου

Τα NAS της Synology συνήθως υποστηρίζουν δυνατότητες επέκτασης αποθηκευτικού χώρου με επιπλέον σκληρούς δίσκους ή μονάδες επέκτασης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη λύση αποθήκευσης στις ανάγκες σας.

Πλούσια Οικοσύστημα Εφαρμογών

Η Synology προσφέρει μια πληθώρα εφαρμογών που μπορούν να εγκατασταθούν στο NAS σας, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών για backup, αποθήκευση αρχείων, πολυμέσα, διαχείριση επιχειρηματικών δεδομένων και άλλες.

6. Απομακρυσμένη Πρόσβαση

Με τις εφαρμογές της Synology, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οποιοδήποτε μέρος με πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Συνολικά, τα προϊόντα NAS της Synology παρέχουν ευέλικτες, ασφαλείς και εύχρηστες λύσεις για τη δημιουργία και διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας, καθιστώντας την επιλογή της Synology μια εξαιρετική επιλογή για τις αποθηκευτικές ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram