Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Τι είναι το backup nas και γιατί μια εταιρία να επιλέξει ενα nas απο την synology?

Ένα NAS (Network-Attached Storage) είναι μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων που συνδέεται στο δίκτυο της εταιρίας σας και παρέχει κοινόχρηστο αποθηκευτικό χώρο για τους υπολογιστές και τις συσκευές του δικτύου. Οι NAS συνήθως περιλαμβάνουν δικτυακά συστήματα αποθήκευσης, διαχείρισης αρχείων και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Η Synology είναι μια κορυφαία εταιρία στον χώρο των NAS και παρέχει προηγμένες λύσεις αποθήκευσης δεδομένων. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μια εταιρία θα μπορούσε να επιλέξει ένα NAS από την Synology:

  1. Υψηλή Απόδοση και Αξιοπιστία: Οι NAS της Synology είναι γνωστοί για την υψηλή τους απόδοση και αξιοπιστία. Μπορούν να χειριστούν τις απαιτήσεις αποθήκευσης δεδομένων μιας επιχείρησης με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

  2. Ευέλικτη Δυνατότητα Αναβάθμισης: Οι NAS της Synology είναι σχεδιασμένοι για να είναι ευέλικτοι και επεκτάσιμοι. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον σκληρούς δίσκους ή να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό για να ανταποκριθεί στις μεγαλύτερες ανάγκες αποθήκευσης της εταιρίας σας.

  3. Πολλαπλές Λειτουργίες: Οι NAS της Synology παρέχουν πολλαπλές λειτουργίες πέρα από την αποθήκευση δεδομένων, όπως διαμοιρασμό αρχείων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση αρχείων και πρόσβαση από απομακρυσμένες τοποθεσίες.

  4. Ασφάλεια και Διαχείριση Πρόσβασης: Η Synology παρέχει προηγμένα μέσα ασφάλειας και δυνατότητες διαχείρισης πρόσβασης που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προστατεύουν τα δεδομένα τους και να διαχειρίζονται την πρόσβαση των χρηστών.

  5. Ευκολία Χρήσης: Το λογισμικό που συνοδεύει τις συσκευές Synology NAS είναι χρήσιμο και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας τη διαχείριση της αποθήκευσης δεδομένων απλή.

Συνολικά, ένα NAS από την Synology μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση να αποθηκεύει, να διαχειρίζεται και να προστατεύει τα δεδομένα της με αποτελεσματικό τρόπο, και γι' αυτόν τον λόγο είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλές επιχειρήσεις.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο που θα καλύπτει τις ανάγκες της εταιρίας σας!

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram