Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Ειναι εφικτη η ανακτηση δεδομενων μετα απο format σε σκληρο δισκό;

Η ανάκτηση δεδομένων μετά από έναν διαμορφωμένο (format) σκληρό δίσκο είναι δυνατή, αλλά πολύ πιο περίπλοκη από την ανάκτηση από τον κάδο ανακύκλωσης. Το format συνήθως επαναφέρει τον δίσκο σε μια κατάσταση όπου τα αρχεία και οι φάκελοι διαγράφονται και η χωρητικότητα του δίσκου είναι διαθέσιμη για εγγραφή νέων δεδομένων. Επομένως, η ανάκτηση των δεδομένων πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα πριν τα νέα δεδομένα αντικαταστήσουν τα παλιά.

Εδώ είναι οι βασικοί βήματα για να προσπαθήσετε να ανακτήσετε δεδομένα από έναν διαμορφωμένο σκληρό δίσκο:

  1. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον δίσκο: Εάν έχετε διαμορφώσει τον δίσκο και επιθυμείτε να ανακτήσετε δεδομένα, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον αμέσως. Κάθε νέο δεδομένο που γράφετε στο δίσκο μπορεί να αντικαταστήσει τα παλιά δεδομένα.

  2. Χρησιμοποιήστε εξειδικευμένο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων, όπως το "Recuva," "MiniTool Power Data Recovery," "EaseUS Data Recovery Wizard," ή άλλα αντίστοιχα. Αυτό το λογισμικό μπορεί να σαρώσει τον δίσκο για παλιά δεδομένα που δεν έχουν ακόμα αντικατασταθεί και να προσπαθήσει να τα ανακτήσει.

  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες του λογισμικού: Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα διαθέτουν οδηγίες βήμα προς βήμα για την ανάκτηση δεδομένων. Ακολουθήστε τις οδηγίες και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης.

  4. Αποθηκεύστε τα ανακτημένα δεδομένα σε άλλο μέσο: Αν ανακτήσετε τα δεδομένα, αποθηκεύστε τα σε ένα άλλο μέσο αποθήκευσης, όχι στον ίδιο τον διαμορφωμένο δίσκο, για να αποφύγετε την αντικατάστασή τους ξανά.

Αξίζει να σημειώσετε ότι η ανάκτηση δεδομένων μετά από διαμόρφωση είναι δύσκολη και δεν υπάρχει εγγύηση επιτυχίας. Οι πιθανότητες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η χρήση του δίσκου μετά τη διαμόρφωση και ο τύπος της διαμόρφωσης. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι δυνατή η ανάκτηση όλων των δεδομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο για εσάς και να αναλάβουμε την ανάκτηση των δεδομένων σας με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στις χαμηλότερες τιμές!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram