Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Τι είναι το backup nas και γιατί μια εταιρία να επιλέξει ενα nas απο την synology?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια εταιρεία θα μπορούσε να επιλέξει να αποθηκεύσει όλα τα δεδομένα της στο cloud:

Πρόσβαση από Οπουδήποτε: Οι υπάρχουσες υπηρεσίες cloud επιτρέπουν στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση στα δεδομένα τους από οπουδήποτε με σύνδεση στο internet. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εταιρίες με απομακρυσμένους εργαζόμενους ή για εκείνες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους εκτός γραφείου.

Κοινόχρηστη Πρόσβαση: Οι υπηρεσίες cloud επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα δεδομένα και αρχεία με συνεργάτες και άλλους χρήστες. Αυτό διευκολύνει τη συνεργασία και την κοινοποίηση πληροφοριών.

Αυξημένη Ευελιξία: Η αποθήκευση στο cloud επιτρέπει στις εταιρίες να κλιμακώνουν την αποθηκευτική χωρητικότητα κατά τις ανάγκες τους, χωρίς την ανάγκη αγοράς νέου εξοπλισμού. Μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το επίπεδο υπηρεσίας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων: Οι υπηρεσίες cloud συνήθως παρέχουν προηγμένα μέτρα ασφαλείας και αντικατάστασης δεδομένων για την προστασία των δεδομένων από απώλεια, κλοπή ή καταστροφή.

Εξοικονόμηση Κόστους: Η αποθήκευση στο cloud μπορεί να μειώσει το κόστος του εξοπλισμού και της συντήρησης του δικού σας υπολογιστικού κέντρου.

Αυτόματα Αντίγραφα Ασφαλείας: Οι υπηρεσίες cloud συνήθως παρέχουν αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή από απώλεια.

Συνεχής Ενημέρωση: Οι υπηρεσίες cloud ενημερώνονται συνεχώς και παρέχουν πρόσβαση σε τελευταίες εκδόσεις λογισμικού και υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη για μεγάλες επενδύσεις σε εξοπλισμό.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η αποθήκευση στο cloud μπορεί να είναι δαπανηρή, ειδικά για μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Επίσης, η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, και ενδέχεται να απαιτηθούν επιπλέον μέτρα για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων. Η επιλογή μεταξύ της αποθήκευσης στο cloud και της τοπικής αποθήκευσης πρέπει να γίνει με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις της εταιρείας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε τις σωστές υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες της εταιρίας σας!

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram