Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Η Εταιρία

Είμαστε προσηλωμένοι στις αξίες της επιχείρησής μας, γιατί μόνο έτσι θα απολαμβάνετε πραγματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας αξίζουν!

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Unibyte ξεκίνησε την λειτουργία της το 2016 και είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της πληροφορικής. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

Το διευρυμένο portfolio των υπηρεσιών της Unibyte, συμπληρώνουν πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες. Με λύσεις οπως την κατασκευή web site / e-shop, τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξής, την ανάπτυξη λογισμικού, την ανάκτηση δεδομένων, το nas backup και πολλές ακόμα επιλογές ή συνδυασμούς λύσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, η Unibyte πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Βασική μας επιδίωξη είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στην επίτευξη των επιχειρησιακών σας στόχων.

Η αξιοπιστία και τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου που διέπουν την εταιρία μας, θέτουν το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

ΣΤΟΧΟΣ

Η φιλοσοφία μας είναι ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός, γι’ αυτό φροντίζουμε να του προσφέρουμε προϊόντα που παραμένουν κορυφαία σε ποιότητα και αξιοπιστία.

Αποστολή μας στην Unibyte, είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, των υπηρεσιών μας και την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Γι’ αυτό και αναπτύσσουμε πάντα μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram