Εμμ.Καμπούρη 34, 183 45, Μοσχάτο
+30 210 94 84 370
9:30π.μ - 5:30μ.μ

Ανάπτυξη Λογισμικού

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και απαιτεί λύσεις που να ταιριάζουν στις ανάγκες της, γι’ αυτό το λογισμικό σας θα πρέπει να αναπτυχθεί από την αρχή.
Η απόφαση σχετικά με το αν μία εταιρία θα επενδύσει σε custom ανάπτυξη λογισμικού ή σε μία έτοιμη λύση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Οι απαιτήσεις που μπορεί να έχει η custom ανάπτυξη λογισμικού μαζί με την άγνοια που υπάρχει αποθαρρύνει πολλούς από το να την επιλέξουν. Έτσι καταλήγουν στη εύκολη επιλογή του έτοιμου λογισμικού, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Η custom ανάπτυξη λογισμικού μπορεί να ακούγεται πολύ δύσκολη και θα μπορούσε να είναι αν επιλέξετε τον λάθος συνεργάτη. Ένας σωστός συνεργάτης θα είναι σε θέση να κατανοήσει τις ανάγκες σας, να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις σας αλλά και να σας προσφέρει όλα τα οφέλη που απορρέουν από την custom ανάπτυξη λογισμικού.
Η επιλογή ανάπτυξης custom λογισμικού σας επιτρέπει να διαλέξετε έναν προγραμματιστή που να ταιριάζει στην φιλοσοφία της επιχείρησης σας. Έναν που θα σας κάνει τις σωστές ερωτήσεις για να δημιουργήσετε το τελικό προϊόν με τα χαρακτηριστικά που θέλετε. Ένα έτοιμο λογισμικό δεν θα σας δώσει αυτές τις επιλογές. Το αγοράζετε μαζί και με χαρακτηριστικά που πολλές φορές δεν χρειάζεστε. Οι επιλογές σας για πάροχο έτοιμων λογισμικών μπορεί να μειωθούν εάν η βιομηχανία στην οποία δραστηριοποιήστε δεν είναι τόσο δημοφιλής ή είναι κορεσμένη.

Σίγουρα η custom ανάπτυξη λογισμικού μπορεί να είναι μία νέα εμπειρία για πολλές επιχειρήσεις. Στην UNIBYTE η εξειδικευμένη μας ομάδα στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς και την επιχείρηση σας, μετατρέποντας το επιχειρηματικό σας όραμα σε πραγματικότητα.

Γιατί να επιλέξω custom ανάπτυξη λογισμικού;

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Το μεγαλύτερο επιχείρημα κατά της custom ανάπτυξης λογισμικού είναι το κόστος που συνεπάγεται. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι η ανάπτυξη λογισμικού έχει γίνει με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας γι’ αυτό τείνει να είναι πιο δαπανηρή. Το έτοιμο λογισμικό έχει μειωμένο κόστος καθώς αυτό μοιράζεται μέσω της χορήγησης αδειών σε πολλούς πελάτες. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι είναι επένδυση μιας φοράς και θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον εργαλεία και δεν θα έχει κρυφά έξοδα που θα υπήρχαν σε ένα έτοιμο λογισμικό. Θα πάρετε ακριβώς αυτό που θα πληρώσετε.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Κατά την custom ανάπτυξη λογισμικού γίνονται περιοδικές ενημερώσεις και παρέχονται demos του προϊόντος. Αυτό σας δίνει μία ολιστική άποψη για το πως δαπανώνται τα χρήματα σας, τι αναπτύσσεται, τι δοκιμάζεται και έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας. Μπορείτε να εντοπίσετε επίσης προβλήματα και να τα επιλύσετε προτού υλοποιηθούν στο τελικό προϊόν.

ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Η custom ανάπτυξη λογισμικού θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις μελλοντικές και αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών σας. Ένα έτοιμο λογισμικό είναι fixed και δεν επιδέχεται επεκτασιμότητα. Κατά συνέπεια για να καλυφθούν οι μελλοντικές σας ανάγκες θα πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά ενός άλλου πιο αναβαθμισμένου που να ταιριάζει στις νέες απαιτήσεις σας.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Κατά την custom ανάπτυξη λογισμικού γίνονται περιοδικές ενημερώσεις και παρέχονται demos του προϊόντος. Αυτό σας δίνει μία ολιστική άποψη για το πως δαπανώνται τα χρήματα σας, τι αναπτύσσεται, τι δοκιμάζεται και έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας. Μπορείτε να εντοπίσετε επίσης προβλήματα και να τα επιλύσετε προτού υλοποιηθούν στο τελικό προϊόν.

Επικοινωνήστε με τη Unibyte Σήμερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
databaseusers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram